2023 Seçimleri Haberleri

2023 Seçimleri Haberleri

Prof. Dr. Yasemin Açık: Gençlerin İstihdamı İçin Gayret Edeceğim

Seçim çalışmalarını sürdüren Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, bu kez Elazığlı gençlerle bir araya geldi. Gençlerin büyük bir coşkuyla karşıladığı Prof. Dr. Yasemin Açık, 'Elazığ'da gençlerin istihdam edilmesi için yeni yatırımların, yeni fabrikaların, yeni istihdam alanlarının açılması için özel olarak gayret edeceğim. İş insanı arkadaşlarımı yatırım yapmaları için Elazığ'a davet edeceğim' dedi.

Vatandaşlardan Prof. Dr. Yasemin Açık'a: 'Umudumuz Sizsiniz'

Elazığ'ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, yorulmadan, durmadan yolları arşınlamaya ve gönüllere dokunmaya devam ediyor. Memleketini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim ziyaretleri kapsamında sanayi sitesinin emekçileriyle bir araya geldi.

Özsoy: ''2023 seçimlerinde de yine Türkiye kazanacak''

İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevinden istifa ederek aktif siyasete katılmaya karar veren Selahattin Özsoy, 2023 seçimlerinde de Türkiye'nin kazanacağını söyledi.

Ak Parti’nin Projeci Yüzü

Türkiye 14 Mayısta seçime gidiyor. Bir buçuk yıldan beri yapılan görüşmelerin ardından Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayını belirledi ve Kılıçdaroğlu’nda karar kıldı.

Listeler İtibarlı İsimlerden Oluşacakmış! İnanalım mı?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, 'Sözüne kıymet verilebilecek, halkın sevdiği, itibarlı isimler üzerinden yapacağız' dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ'da '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitingini gerçekleştirdi. Artık 2023 seçimlerine az bir süre kaldığını ifade eden Bahçeli, 'Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır' dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Tüm teşkilat mensuplarımız 2023 seçimleri öncesinde sahada aktif bir şekilde çalışıyor'

Tüm teşkilat mensuplarının 2023 seçimleri öncesinde sahada aktif bir şekilde çalıştığını belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Her yere gitmeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği hedef doğrultusunda ilk günkü azim ve kararlılıkla teşkilatımızla birlikte sahada olmaya devam edeceğiz' dedi.

Karamollaoğlu Kehaneti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolloğlu, 2023 seçimlerini Millet İttifakı'nın kazanacağını söyledi.