Fatih Erbakan Haberleri

Fatih Erbakan Haberleri

Fatih Erbakan: 'Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 6 buçuk ayda 260 binden 487'e bine yani bu süreçte yüzde 90 büyüyen başka bir siyasi parti yok. Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir dedi.

Erbakan: 'İYİ Parti, CHP ve HDP LGBT akımlarına destek oluyor, 7'li masanın karşısında durmamız lazım'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Cumhurbaşkanımızın da zaman zaman ifade ettiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi LGBT'cidir. İYİ Parti, CHP ve HDP; LGBT akımlarına destek oluyor, 7'li masanın karşısında durmamız lazım.' dedi.

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan: 'Öncesinde tedbir almak son derece önemlidir'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, deprem felaketine ilişkin, Allah bu felaketlerden ders almayı bizlere nasip etsin, hem manevi olarak hem de maddi olarak. Bir defa böyle bir olay olduktan sonra o enkazın altından insanları çıkarmanın ne kadar zor hatta çoğu imkansız olduğunu görmüş olduk. Öncesinde tedbir almak son derece önemlidir dedi.

Erbakan: 'Allah bu felaketlerden ders almayı bizlere nasip etsin'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 'Allah bu felaketlerden ders almayı bizlere nasip etsin. Hem manevi olarak hem de maddi olarak. Öncesinde tedbir almak son derece önemlidir' dedi.

Yerelden YRP'ye Bakış

Kurulduğu günden bugüne kadar iki ittifaka da mesafesini koruyan Yeniden Refah Partisi, Dr. Fatih Erbakan liderliğinde hem iktidara hem de muhalefete dönük mantıklı eleştirileri ve doğru, somut, gerçekçi çözüm önerileriyle dikkatleri üzerine çekerek, özellikle üst düzey mevkilerde görev alan Elazığlı Hemşehrilerimizle geleceğe dönük ümit olma yönünde adım adım ilerliyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: 'Erbakan hocamızın Milli Görüş bereketini her an yaşıyoruz'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Erbakan hocanın Milli Görüş bereketini her an yaşadıklarını belirterek Erbakan hocamız, merhum liderimiz halen daha vefatından sonra görev başında. Milli Görüş Harekatı içerisinde olmayan, Milli Görüşe herhangi bir bağı olmayan insanların rüyasına giriyor ve o rüyalarda açık açık Yeniden Refah'a gideceksin, orada çalışacaksın diye onları bize yönlendiriyor dedi.

Gül, Yeniden MKYK'da

Bugün gerçekleştirilen YRP Kongresinde Fatih Erbakan, yeniden genel başkan seçilirken hemşerimiz iş insanı Mehmet Gül, bir kez daha MKYK üyesi listesinde yer aldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Altınöz: 'Dünyanın birçok yerinden Müslümanlar Erbakan'ı ziyaret ediyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Dünyanın birçok yerinden Müslüman kardeşlerimiz İslam toplulukları Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ı ziyaret ediyorlar. Dertlerini, tasalarını, problemlerini arz ediyorlar' dedi.