Gürsel Erol Haberleri

Gürsel Erol Haberleri

CHP'li vekilden DEM Parti adayının açıklamalarına sert tepki: ''Bu bir ihanettir''

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve beraberliğini, bölünmez bütünlüğünü hedef alan söylemleri nedeniyle DEM Parti Tunceli Belediye Başkan adayı Cevdet Konak'a tepki gösterdi.

Elazığ'da CHP'li aday seçim öncesi diğer siyasi partilerin adayları ile bir araya geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Duran, seçim öncesi diğer siyasi partileri ziyaret ederek, il başkanları ve belediye başkan adayları ile bir araya geldi.

CHP Elazığ'da adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kent genelinde gösterilen başkan adaylarını basına tanıttı.

CHP'li Erol: ''Bana göre Türkiye'deki en önemli sorunumuz deprem''

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye'de şu anda en öncelikli sorunun deprem sorunu olduğunu söyledi.

Milletvekili Gürsel Erol mazbatasını aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) milletvekili seçilen Gürsel Erol, mazbatasını aldı.

CHP Elazığ Milletvekili Erol oyunu kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da Çubukbey Anadolu Lisesine gelerek oyunu kullandı.

CHP'li Erol'un doktorundan açıklama: 'Milletvekilimizin herhangi önemli bir problemi yok'

Yoğun çalışmaların ardından dün gittiği hastanede gözetim altına alınan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un doktoru Can Soreş Kaplan, Erol'un herhangi bir önemli probleminin olmadığını ifade etti.

Milletvekili Erol: Kapatılan Köy Okulları Yeniden Açılacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ara vermeden devam ettiği ziyaretlerine kent merkezi başta olmak üzere ilçe, belde ve köyleri gezerek vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen Milletvekili Erol, aynı zamanda iktidara geldikleri takdirde hayata geçirilecekleri projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.

CHP Heyeti Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve parti üyeleri, Yıldızbağları Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

CHP'li Erol polislerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Polis Haftası münasebetiyle karakol ve kontrol noktalarında görevli polis memurlarıyla bir araya geldi.

'Elazığ Stadyumu', AK Parti ve CHP'yi karşı karşıya getirdi

Elazığ'da inşa edilen 18 bin 423 seyirci kapasiteli stadın yapımında sona gelindi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ Stadyumunda 'Atatürk' isminin kaldırıldığı üzerine açıklamasının ardından AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise Atatürk Stadyumu ile ilgili hiçbir sorun olmadığını 'Atatürk gibi bir derdiniz yok. Bırakın bunu malzeme yapmayın, yıllardır bunu sömürdünüz' dedi.

Milletvekili Erol: 'Cumhurbaşkanı'na teşekkür ederim, Elazığ'ın buna ihtiyacı vardı'

Elazığ'ında genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 'Cumhurbaşkanı'na teşekkür ederim. Çünkü Elazığ'ın buna ihtiyacı vardı' dedi.

CHP'li Erol: ''Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımızdır'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Genel Başkanımız bizim Cumhurbaşkanı adayımızdır. Genel Başkanımızın iradesinin yanındayız'' dedi.

CHP'li Erol: '6'lı Masanın illerde ortak aday çıkarma fikri oluşursa SP Genel Başkanı Karamollaoğlu Elazığ'dan aday gösterilmeli'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 6'lı Masada illerde ortak aday çıkarma fikri oluşursa SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Elazığ'dan aday gösterilmesi gerektiğini, bunu da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilettiklerini söyledi.

Elazığ'a yeni okul

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yapılacak olan okul alanında incelemelerde bulundu.

CHP'li Erol: ''Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili nitelik ve vasıfları Genel Başkanımızda görüyoruz''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli nitelik ve vasıfları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nda gördüklerini söyledi.

Elazığ'da yapılacak olan okulun temeli Mansur Yavaş'ın katılımı ile yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un girişimleriyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığının Elazığ'da yaptıracağı okulun temel atma törenine Mansur Yavaş'ın da katılacağı öğrenildi.

CHP’li Erol: ‘YRP’nin Elazığ’da Ciddi Bir Karşılığı Var’

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti'den kopan seçmenin Yeniden Refah Partisi'ne gittiğini iddia etti.

Erdoğan ve Arşivler Bulut'u yalanlıyor

Aşırı yağışların oluşturduğu olumsuzluklar ve altyapı yetersizliği ile AK parti Milletvekili Metin Bulut ile CHP Milletvekili Gürsel Erol arasında başlayan polemik değişik iddia ve ithamlarla devam ediyor.

Milletvekili Erol'dan eski vekil Öztürk'e bayram telefonu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP'nin Elazığ'dan 41 yıl önce çıkardığı son milletvekili Faik Öztürk'ü arayarak bayramını kutladı.

Erol: 'Devlet Olmadan Asla'

CHP Elazığ Milletvekilli Gürsel Erol, TBMM Genel Kurulunda 'Elazığ'da yaşanan sorunlara' ilişkin gündem dışı söz aldı.