Gündem

Gündem Haberleri

Geçmeyen girip ve nezle için vatandaşlar aktarcılara akın etti

Havaların hissedilir derecede soğumasıyla birlikte nezle ile gribe yakalan ve atlatmakta zorluk çeken vatandaşlar, aktarcılara akın etti.

Çocuklar hayal etti polis yerine getirdi

Elazığ'da polisliğe ilgi duyan 2 kardeşe emniyet ekipleri sürpriz yaptı. Evlerinden zırhlı araçlarla alınan 2 kardeşe, Özel Harekat Şube Müdürlüğü gezdirilip polislik mesleği anlatıldı.

Elazığ'da veresiyeden bıkan esnaftan ilginç yazı: ''Çekim kalmamış, dövizim var' gibi nedenler geçersizdir'

Elazığ'da bazı müşterilerinin veresiye ısrarlarından bıkan bir esnaf, iş yerinin camına ilginç bir yaz yazarak cevap veriyor.

Fidanlar şehitler anısına dikildi

Elazığ'da şehitler adına hatıra ormanı oluşturuldu, 100 fidan toprakla buluşturuldu.

İtfaiye Müdürü Başgün, karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı

Elazığ İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün, vatandaşları kış aylarında karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyarırken, her evde mutlaka bir yangın tüpünün olması gerektiğini belirtti.

Elazığ'da yeni yılda 3 erkek bebek dünyaya geldi

Elazığ'da yeni yılın ilk bebekleri Eymen, Doğu ve Asilhan olurken, il protokolü yeni doğan bebekleri ziyaret ederek altın hediye etti.

Başkan Şerifoğulları yılın son gününde itfaiye personeliyle buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2023 yılının son gününde itfaiye personeliyle bir araya gelerek, yeni yıllarını kutladı.

Vali Toraman: 'Tüm kolluk personeli sahada vatandaşımızın emniyeti için görev yapıyor'

Elazığ'da yılbaşının sakin ve huzurlu geçtiğini belirten Elazığ Valisi Ömer Toraman, 'Bunun için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm kolluk personeli sahada. Vatandaşımızın emniyeti için görev yapıyorlar' dedi.

Elazığ'da Filistin için bağışlar devam ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Özgür Filistin'in Yanındayız sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

İki kardeş sırt sırta verdi, 'balık' teknesi açtı

Elazığ'da balık ekmek satışı yapan işletme eksikliği olduğunu düşünen iki kardeş, mahalle arasında balık ekmek dükkanı açtı. Taleplere yetişmekte zorluk çeken kardeşler, vatandaşların ilgisinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Başkan Alan: Kovancılar Üretim Üssü Olacak

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Kovancılar ilçesini ziyaret ederek ilçede yapılacak ve bölge yatırımcılarına önemli avantajlar sağlayacak Karma Organize Sanayi bölgesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Şehit babası Aslan, oğlu ile son görüşmesini anlattı: ''Şehidimiz ile en son konuşmamız, aynı gün oldu. 'Bugün burada yağmur ve sis var' dedi''

Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen piyade sözleşmeli er Kemal Aslan'ın babası Mehmet Aslan, oğlu ile son görüşmesini anlattı. Baba Aslan, ''Şehidimiz ile en son konuşmamız, aynı gün oldu. 'Bugün burada yağmur ve sis var' dedi. İzne gelmek istiyordu, temelli geldi'' dedi.

Şehit babası Mehmet Aslan: ''Mevla verirken sevindirdi, alırken sevindirdi. Şeref, onur ve gurur duyduk''

Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen piyade sözleşmeli er Kemal Aslan'ın babası Mehmet Aslan, ''Selahattin Demirtaş, Osman Kavala'ya, Can Atalay gibi destekçileri var ve şehitlerin yanında durmadılar. Kendilerini Kandil'e verdiler. Biz de ondan dolayı üzülüyoruz. Bizim yanımızda olsalardı daha iyi olmaz mıydı? Bizim evlatlarımızın onların evlatları olması lazımdı. Onların evlatlarına bir şey gelse emin olun ki biz üzüleceğiz ama giden bizim ciğerimizdir'' dedi.

İlkokul öğrencisinin sözleri, görme engelli dernek başkanını duygulandırdı

Elazığ'da gittikleri kurs merkezinin destekleriyle görme engellilere şiir okuyan ve onlarla sohbet eden 4. sınıf öğrencilerinin, Gözlerini kaybetmiş bir insan saati ayarlayabilir ama doğuştan engelli olan biri bunu yapamaz ve engellilerin ne hissettiğini biz de anlıyoruz sözleri, 39 yıllık dernek başkanı tarafından takdirle karşılandı.

Elazığ'da daire fiyatına tespih koleksiyonu

Elazığ'da yaşayan Öner Coşkun'un 15 yıldır topladığı ve birbirinden değerli taşlardan oluşan, piyasa değeri 1 milyon 350 bin lira olan tespih koleksiyonu görenleri şaşırtıyor.

Şehit Aslan'ın asker eğlencesi görüntüleri izleyenleri duygulandırdı

Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın asker eğlencesinin görüntüleri ortaya çıktı. Şehit Aslan'ın sırtında ay yıldızlı bayrakla arkadaşları ile eğlenmesi, görenleri duygulandırdı.

Engelli Kadir'in akülü araç isteği hayırseverler tarafından gerçekleştirildi

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Kadir Çetinkaya, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat'tan akülü araç talep etmesinin ardından hayırsever vatandaşlar tarafından alınan akülü araç Kadir'e teslim edildi.

Elazığlı Şehit Aslan'ın 'şehit olursam' diyerek komutanına gönderdiği görüntü duygulandırdı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın şehit olmadan önce komutanına gönderdiği görüntü duygulandırdı.

Şehit babasından duygulandıran paylaşım: 'Oğlum şehit oldu ne mutlu bana'

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın babası Mehmet Aslan'ın paylaşımı duygulandırdı. Şehit babası, Oğlum şehit oldu ne mutlu bana ifadelerine yer verdi.

Toplam 1108 haber.