Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ'da öğrencilerden Filistin'e anlamlı destek

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından özgür Filistin'in yanındayız sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Tarihi Kapalı Çarşı'da Ramazan bereketi

Elazığ'da bulunan tarihi Kapalı Çarşı'da Ramazan bereketi yaşanıyor.

Elazığ'da zimem defteri geleneği sürdürülüyor

Osmanlı Dönemi'nde adet haline gelmiş olan zimem defteri uygulaması Elazığ'da sürdürülüyor.

Hayallerini gerçekleştirmek isteyen kadınlar kuaförlük kursunda ter döküyor

Elazığ'da en büyük hayali kendi iş yerini açmak olan kadınlar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kuaförlük kurslarında ter döküyor.

10 yaşındaki Sude Naz'ın çizdiği resim gerçeğe dönüştü

Elazığ'da Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD), ilkokul öğrencisi Sude Naz'ın hayalini gerçeğe dönüştürdü. Küçük kızın çizdiği resime göre odası TÜSÇAD Elazığ Şube Başkanı İlhan Şen ve dernek üyeleri tarafından yeniden düzenlendi. Sude, okul çıkışında odasını görünce büyük mutluluk yaşadı.

Milletvekili, Heimlich manevrası ile küçük çocuğun hayatını kurtardı

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarına katılmak üzere gittiği bir programda küçük çocuğun boğazına şeker kaçtığını fark etti. Tıp doktoru olan Keleş, Heimlich manevrası ile çocuğun hayatını kurtardı.

Başkan Şerifoğulları'ndan Murat Kurum'a: 'Elazığ'dan koca yürekli Kara Murat'a selam olsun'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum için yaptığı açıklamada, 'Kardeşlik diyarı Elazığ'dan koca yürekli Kara Murat'a selam olsun' dedi.

Kimsesizler mezarlığına defnedilecekti: Üniversite, doktora öğrencisine sahip çıktı

Fırat Üniversitesi'nde eğitim gören Nijerya uyruklu Saleh Zakar Kurmi, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ailesinin maddi durumları gözeterek Elazığ'da defnedilmesini istediği Kurmi'ye Fırat Üniversitesi sahip çıktı. Cenaze namazı kılınan Kurmi, defnedildi.

Elazığ'da 'İyilik Sofrası' yetim çocuklar için kuruldu

Elazığ İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi ve Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi Kadın Kolları tarafından yetim çocuklar ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Elazığ'da dev kazanlar, iftar sofraları için kaynıyor

Elazığ Belediyesi her gün 2 bin 200 kişilik 3 çeşit sıcak yemek ve tatlı hazırlayarak vatandaşların evlerine teslim ediyor.

Kadınların el emekleri aile ekonomilerine katkı sağlıyor

Elazığ'da kadınlar, Halk Eğitimi Merkezi Harput Sergi Salonu'nda bir yandan üretirken diğer yandan da ürettiklerini satarak aile ekonomilerine katkı sağlıyor.

23 ünite kan bağışladı, bronz madalya aldı

Elazığ İl Müftü Yardımcısı Özer Cömert, Türk Kızılayına 23 ünite kan bağışı dolayısıyla bronz madalya ve berat ile ödüllendirildi.

Hayallerin şekillendiği yer: Elazığ Belediyesi Sinema Akademisi

Elazığ'da Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) çerçevesinde kurulan ve eğitimlerini sürdüren Elazığ Belediyesi Sinema Akademisi, çalışmaları ve projeleriyle büyük ilgi geçiyor. Medya ve sinema alanında kursiyerlerin adeta hayallerini şekillendiren akademi, son olarak çektiği ulusal reklam filmi ile büyük prodüksiyonları bile geride bırakarak adından söz ettirdi.

Elazığ'da Ramazan eğlenceleri

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarına, Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil konuk oldu.

Elazığ'da Kur'an kursu öğrencilerinden anlamlı destek

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından özgür Filistin'in yanındayız sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Eşi tarafından katledilen kadın, öldürüldüğü hastanenin önünde arkadaşları tarafından anıldı

Elazığ'da 40 gün önce eşi tarafında görev yaptığı hastanenin önünde öldürülen fizyoterapi teknikeri Burcu Demir, arkadaşları tarafından öldürüldüğü yerde anıldı.

Elazığ'da bademin badem şekerine yolculuğu başladı

Elazığ'da her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da kentin 'beyaz altını' olarak dillendirilen bademin badem şekerine yolculuğu başladı. Vatandaşlar, özellikle iftar sonrası tüketmek için badem şekerine oldukça fazla rağbet gösteriyor.

Elazığ'da Filistin için bağışlar devam ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından özgür Filistin'in yanındayız sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Elazığ Belediyesi, çocuklara unutulmaz bir Ramazan yaşatıyor

Ramazan aynının maneviyatını yansıtan etkinliklerin yanı sıra çocuklar içinde çocuk etkinlik alanını hizmete sunan Elazığ Belediyesi, miniklerden ve ailelerinden tam not aldı.

Toplam 1106 haber.