Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

AK Parti Elazığ'da milletvekili adaylarını tanıttı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programla 28. dönem milletvekilleri adayları tanıtıldı.

CHP'li Erol polislerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Polis Haftası münasebetiyle karakol ve kontrol noktalarında görevli polis memurlarıyla bir araya geldi.

Adaylıkları belli olan milletvekillerinden Kızılay'a 'kan' desteği

Elazığ'da AK Parti'den adaylıkları belli olan milletvekilleri, il teşkilatının düzenlediği Kızılay'a Kan Bağışı Kampanyasın'a destek vererek kan bağışında bulundu.

Ali Özcan Kararını Verdi

Son Dakika: Ali Özcan, Elazığ'dan bağımsız aday olacağını duyurdu.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Açıkkapı: 'Dünyada Recep Tayyip Erdoğan'dan başka ikinci bir lider yoktur'

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü ve AK Parti milletvekili aday adayı Ejder Açıkkapı, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ'da düzenlediği programlara ilişkin değerlendirmede bulundu. Ülkesine bu büyüklükte bir dönüşümü sağlayacak Türkiye'den başka ikinci bir ülkenin olmadığını dile getiren Açıkkapı, 'Yine dünyada Recep Tayyip Erdoğan'dan başka da ikinci bir lider yoktur. Milletimiz bunu görüyor ve müşahade ediyor' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da depremzedelerle iftarda buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Erdoğan, Hedefimiz 319 bini ilk 1 yıl içerisinde olmak üzere toplam 650 bin konutu yaparak deprem mağdurlarına teslim etmektir dedi.

Bakan Kurum: '11 ilimiz, yarınlarımız ve yavrularımız için yarın değil, hemen şimdi diyoruz'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 67 bine ulaşan konutun temellerini Elazığ'da attıklarını belirterek 'Yeni sosyal konutlarımızın anahtarlarını Elazığlı kardeşlerimize teslim ediyoruz. 11 ilimiz için, yarınlarımız için, yavrularımız için, 'yarın değil, hemen şimdi' diyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'da depremzedelere seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Coğrafyamızı değiştiremeyeceğimize göre kendimizi buna göre değiştirmemiz gerekiyor. TOKİ vasıtasıyla 1,2 milyon kentsel dönüşüm projeleriyle 3,3 milyon insanı güvenli evlere taşıdık. Şehirlerimizi felaketlere karşı dirençli hale getirdik dedi.

İyi Parti İl Başkanlığını Kurşunlayan Fail Yakalandı

İçişleri Bakanı Soylu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına kurşun isabet etmesine ilişkin zanlının yakalandığını açıkladı. Zanlının, parti binasının yakınındaki inşaatın bekçisi olduğu, hırsızları kaçırmak için ateş açtığı öğrenildi.

Başkan Şerifoğulları’nın 4 Yıllık Karnesi

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin dördüncü yıldönümünde yazılı bir mesaj yayımlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, çevresel yatırımlardan sosyal faaliyetlere, yeşil alan çalışmalarından sportif faaliyetlere her alanda hayata geçirilen çalışmalarını anlattı.

Saadet Durulmuyor

Saadet Partisi ve Milli Görüş camiasının önemli isimlerinden ilyas Tongüç, Kılıçdaroğlu'na desteğini duyuran Saadet Yönetimine çok sert tepki gösterip Saadet Partililere seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ programı belli oldu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın gerçekleşecek olan Elazığ programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bakanlara Süpriz Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yardımcısı Fuat Oktay ile bütün bakanların milletvekili adayı yapılacağnı açıklaması AK Parti'de sürpriz olarak değerlendirildi. Bakanların çoğunluğu aday yapılacaklarını televizyondan öğrendi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Açıkkapı: 'Millet İttifakı terör örgütleri tarafından kuşatılmış durumdadır'

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü, 26. Dönem Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Millet İttifakı'nın terör örgütleri tarafından kuşatıldığını söyledi.

''Ülkemizin dünyada etkin bir güç haline gelmesini engellemek isteyenlere milletimiz geçit vermeyecek''

Seçim çalışmalarını sürdüren Selahattin Özsoy, ''Ülkemizin her geçen büyümesini ve dünyada etkin bir güç haline gelmesini engellemek isteyenlere milletimiz geçit vermeyecek ve 14 Mayısta, bir kez daha istikrar diyecektir'' dedi.

''14 Mayıs seçimleri ülkemiz adına bir dönüm noktası olacaktır''

Seçim çalışmalarına devam eden Hasan Murat Öz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye adına bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

''Ülkemizin kaybedecek zamanı yok''

Elazığ'da seçim çalışmalarını sürdüren Selahattin Özsoy, Millet İttifakının gündeminde siyasi pazarlık ve hırs olduğunu belirterek, Türkiye'nin kaybedecek zamanının olmadığını söyledi.

Cemil Bayık'ın seçmen listesinde yer alması ilçe halkını rahatsız etti

Terör örgütü PKK'nın kurucuları arasında olan Cemil Bayık'ın ismi, Elazığ'ın Keban ilçesi Aşağı Çakmak köyünde seçmen listesinde yer aldı. Bayık'ın listede yer aldığını gören ilçe halkı, Teröristlerin ilçemizde isminin geçilmesi bizi son derece rahatsız ediyor. Biz bayrağımızı, vatanımızı, milletimizi son derece seven insanlarız dedi.

Özsoy: ''2023 seçimlerinde de yine Türkiye kazanacak''

İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevinden istifa ederek aktif siyasete katılmaya karar veren Selahattin Özsoy, 2023 seçimlerinde de Türkiye'nin kazanacağını söyledi.

Toplam 291 haber.