Kadınlar Günü Haberleri

Kadınlar Günü Haberleri

Elazığ Belediyesi depremzede kadınları yalnız bırakmadı

Elazığ'da Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde depremzede kadınları yalnız bırakmadı.

Jandarma ekipleri depremzede kadınları unutmadı

Elazığ'da jandarma ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde depremzede kadınların gününü kutladı.

Elazığ'da Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Elazığ'da Eğitim Bir-Sen 1 No'lu Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile etkinlik düzenlendi.

En anlamlı Kadınlar Günü programı

8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla birçok kamu ve özel kurumlarımız etkinlik düzenlerken en kapsamlı, en anlamlı ve kadınlarımızı hem başarıları hem de yaşadıkları mağduriyetleri yansıtan ve kuşatana en güzel programı Elazığ Belediyesi gerçekleştirdi.

Huzurevinde kadınlar günü kutlandı

Elazığ'da Gazi Huzurevinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen programda kadınlara karanfil verilip pasta kesildi.

Medical Park Elazığ Hastanesi'nden 'Kadınlar Günü' Semineri

Medical Park Elazığ Hastanesi ve Keban Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçe kadınlarıyla bir araya gelerek 'Kadınlar Günü' Semineri gerçekleştirdi.

Jandarma kadınları yalnız bırakmadı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gün içerisinde düzenlediği çeşitli etkinliklerle kadınları yalnız bırakmadı.

Elazığ GSİM'den Kadınlar Günü programı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın çalışanlarına özel program düzenledi.

TKKD kadınları unutmadı

Türk Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Elazığ Şube Başkanı Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, çalışan kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Elazığ'da 'kadın ve yaşam' konulu fotoğraf yarışması eserleri sergilendi

Elazığ Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ödüllü fotoğraf yarışmasının sergisi yapıldı.

Trafik uygulaması bu kez farklı oldu, polisler kadınları karanfillerle karşıladı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla trafikte yaptıkları uygulamada, kadınları karanfillerle karşıladı.

Medical Park Elazığ Hastanesi kadınları unutmadı

Medical Park Elazığ Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi, İl Emniyet Müdürlüğü ile Kadın ve Demokrasi Deneğinde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak kendilerine çiçek verdi.

14 Şubat'ta askıda çiçek kampanyası başlatmıştı, 8 Mart'ta da o geleneği devam ettirdi

Elazığ'da yaşayan Tansel Bahat, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel başlattığı 'Askıda Çiçek' kampanyasını 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde de devam ettiriyor.

Kadın muhtar cinayete kurban giden kadınların isimlerini ağaçlarda yaşatacak

Elazığ'da kadın muhtar Seda Gündoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hayatını kaybeden kadınların isimlerini ektikleri ağaçlarda yaşatarak farkındalık oluşturdu.

Elazığ'da 'Kadın ve Yaşam' fotoğraf yarışması düzenlenecek

Elazığ Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenleyecek.