Metin Bulut Haberleri

Metin Bulut Haberleri

Pertek Köprüsü İhtiyaç Değil mi?

Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Kömürhan Köprüsü ve Tünellerine öncelik verilmesinin ciddi planlama hatası olduğuna her fırsatta dikkat çeken duyarlı çevreleri, 'istemezükçü' ilan etti. Şimdi 'sus-pus' oldular diyerek algı oluşturmaya çalıştı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Bulut: ''Onların parça parça söylediği ama bir bütün olarak söylemekten çekindikleri ifadelerin hepsini biz toplu olarak billboardlarda sergiledik''

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Bulut, 'Onların parça parça söylediği ama bir bütün olarak söylemekten çekindikleri ifadelerin hepsini biz toplu olarak billboardlarda sergiledik'' dedi.

Elazığ Şehir Stadyumu'nda sona doğru

Yapımı devam eden Elazığ Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulunan Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 'Şu anda yüzde 90 seviyesinde fiziki inşa çalışmaları devam ediyor. Eylül ayının sonlarına doğru teslimi yapılacak dedi.

Elazığ Stadyumu'nda çalışmalar yeniden başladı

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Yeni Elazığ Stadyumu'nda yaşanan ödenek sıkıntısından dolayı duran çalışmaların yeniden başladığını açıkladı.

Erdoğan ve Arşivler Bulut'u yalanlıyor

Aşırı yağışların oluşturduğu olumsuzluklar ve altyapı yetersizliği ile AK parti Milletvekili Metin Bulut ile CHP Milletvekili Gürsel Erol arasında başlayan polemik değişik iddia ve ithamlarla devam ediyor.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut'tan Bayram Mesajı

Ak Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Bulut’un Sulama Çözümü

İlimizin en önemli sorunu olmakla birlikte bugüne kadar çözüm bulunamayan Uluova ve Kuzaova’nın sulanmasına Güneş Enerji Santrali önerisi geldi.