Gündem

Gündem Haberleri

Uzman estetisyen Dalmış, kaş bakımında dikkat edilmesi gerekenleri anlattı

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, doğal ve gür kaşların moda olduğunu belirterek kaş bakımı hakkında önemli bilgiler verdi.

Doktor ve öğrencilerin 'Korosu' şiddete karşı sağlıkçıların sesi oldu

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bekir Akgün, tıp fakültesi öğrencileri ile bir araya gelerek müzik grubu kurdu. Doç. Dr. Akgün ve tıp öğrencilerinin kurduğu koro, şiddete karşı sağlıkçıların sesi oldu.

İş yeri halılarda indirme gitti, vatandaşlar eksi 4 derecede mağazaya akın etti

Elazığ'da bir iş yerinin halılarda indirime gittiğini duyan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde eksi 4 derece soğuğa rağmen mağazaya akın etti.

Mevsim geçişlerinde cilt bakımına dikkat

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, mevsim geçişlerinde cilt bakımına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Yaptığı makyajlarla 'tatbikatların aranan eli' haline geldi

Elazığ'da sağlık personeli olarak çalışan Zeynep Çelik'in yaptığı gerçeğinden ayırt edilmeyen profesyonel yara makyajları, 112 tatbikatları ve eğitimlerin en önemli parçası olmaya devam ediyor.

Milletvekili Bulut’un Sulama Çözümü

İlimizin en önemli sorunu olmakla birlikte bugüne kadar çözüm bulunamayan Uluova ve Kuzaova’nın sulanmasına Güneş Enerji Santrali önerisi geldi.

Veteriner Fakültesi öğrencilerinden Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesine tam not

ELAZIĞ (İHA) – Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri, Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini gezdi.

Direğe çarpma anı ile gündeme gelmişti, o anları anlattı: 'Direğe çarptıktan sonra 2 dakika falan dengemi kaybettim'

Elazığ'da geçtiğimiz gün arkasına bakarak yürüyen bir vatandaş önünde bulunan aydınlatma direğine çarpmış ve o anlar güvenlik kameralarına yansımıştı. Olay anını anlatan Gürkan Namlı, direğe çarptıktan sonra 2 dakika kendisine gelemediğini belirtti.

Uzman estetisyen Dalmış'tan ipek kirpik önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, ipek kirpik uygulaması ile güzel kirpiklere sahip olmanın mümkün olduğunu söyledi.

Huzurevinde kadınlar günü kutlandı

Elazığ'da Gazi Huzurevinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen programda kadınlara karanfil verilip pasta kesildi.

Direğe adeta kafa attı, neye uğradığını şaşırdı

Elazığ'da arkasına bakarak yürüyen bir vatandaş önünde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle direk sallanırken adam ise neye uğradığını şaşırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

TKKD kadınları unutmadı

Türk Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Elazığ Şube Başkanı Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, çalışan kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Elazığ'da 'kadın ve yaşam' konulu fotoğraf yarışması eserleri sergilendi

Elazığ Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ödüllü fotoğraf yarışmasının sergisi yapıldı.

Dalmış Beauty: 'Medikal cilt bakımı ile tende gözle görülür bir değişim ortaya çıkar'

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, medikal cilt bakımı ile özellikle kadınların aradığı ışıltı, güzellik ve yenilenmenin yakalanabileceğini söyledi.

Trafik uygulaması bu kez farklı oldu, polisler kadınları karanfillerle karşıladı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla trafikte yaptıkları uygulamada, kadınları karanfillerle karşıladı.

14 Şubat'ta askıda çiçek kampanyası başlatmıştı, 8 Mart'ta da o geleneği devam ettirdi

Elazığ'da yaşayan Tansel Bahat, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel başlattığı 'Askıda Çiçek' kampanyasını 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde de devam ettiriyor.

Elazığ'ın ilk kadın muhtarıydı, koltuğu eşinden devraldı, köyün Emine ablası oldu

Elazığ'da, 1999 yılında girdiği seçimi kazanarak kentin ilk kadın muhtarı olan 61 yaşındaki Emine Altuntaş, son seçimde muhtarlığı eşinden alarak yeniden görev başına geçti. Uzun yıllardır muhtarlık yapan Altuntaş, yaptığı çalışmalarla köyün 'Emine ablası' oldu.

Kadın muhtar cinayete kurban giden kadınların isimlerini ağaçlarda yaşatacak

Elazığ'da kadın muhtar Seda Gündoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hayatını kaybeden kadınların isimlerini ektikleri ağaçlarda yaşatarak farkındalık oluşturdu.

Kedilere adanan bir ömür: Nuriye Teyze, 70 kediye annelik yapıyor

Elazığ'da 63 yaşındaki Nuriye Teyze, ailesiyle birlikte sokakta yaşayan 70'e yakın sokak kedisine kışın evinin içinde, yazın ise evinin bahçesinde çocuğu gibi bakıyor.

Toplam 1122 haber.