Iyi Parti Haberleri

Iyi Parti Haberleri

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı ve yönetimi istifa etti

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve yönetim kurulu üyeleri partideki görevlerinden istifa etti.

Erbakan: 'İYİ Parti, CHP ve HDP LGBT akımlarına destek oluyor, 7'li masanın karşısında durmamız lazım'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Cumhurbaşkanımızın da zaman zaman ifade ettiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi LGBT'cidir. İYİ Parti, CHP ve HDP; LGBT akımlarına destek oluyor, 7'li masanın karşısında durmamız lazım.' dedi.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Ercan: 'Halkımız, Yüksek Enflasyon İle Düşük Ücrete Mahkum Edildi'

İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İyi Parti İl Başkanlığını Kurşunlayan Fail Yakalandı

İçişleri Bakanı Soylu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına kurşun isabet etmesine ilişkin zanlının yakalandığını açıkladı. Zanlının, parti binasının yakınındaki inşaatın bekçisi olduğu, hırsızları kaçırmak için ateş açtığı öğrenildi.

İYİ'de beklenen isim adaylığını açıkladı!

İş insanı Abdurrahman Bulut, İYİ Parti'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Açıkkapı: ''Maalesef birçok terör örgütünün Millet İttifakı'na destek verdiklerini görüyoruz, bu acı bir şeydir''

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ejder Açıkkapı, birçok terör örgütünün Millet İttifakı'na destek verdiğini gördüklerini söyleyerek, ''Kandil destekli PKK terör örgütünün desteklediği, uzantısı HDP'nin dışarıdan bugüne kadar gizli saklı yürüttüğü ortaklığı, artık görüşme talepleri ile gündeme getirmeleri, sadece CHP ile değil görüşmelerinin Millet İttifakı ile olacağını ifade etmeleri manidardır. İYİ Parti'nin ve muhafazakar olduklarını iddia eden ortakların sessizliği de manidardır'' dedi.

Ercan: ‘Elazığ, Değişime Hazır’

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala ilimiz siyaseti hareketlenirken aday adaylarının çalışmaları da hız kazandı.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan: 'Sivrice, Sorunlar Yumağı'

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş insanı Yüksel Ercan, Sivrice ilçesinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Ziyarete il yönetim kurulu üyeleri Hayati Çağlayan, İsmail Göktaş ile merkez ilçe teşkilat başkanı Hamit Sunkar eşlik etti.

İyi Parti Milletvekili Adayı Yüksel Ercan:‘Keban, Ülkeyi Aydınlatırken Kendisi Hizmet Almada Karanlıkta Kalmış’

Pazar günü il kongresini gerçekleştirecek olan İyi Parti, ilçe gezilerine devam ediyor.

Ercan: ‘Elazığ Yine Yok Sayıldı’

İyi Parti Milletvekili aday adayı ve iş insanı Yüksel Ercan, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulan TOKİ tarafından hayata geçirilecek “ilk evim ilk işyerim” projesinde Elazığ’ın yer almamasının büyük bir eksiklik olduğunu ifade etti.

Elazığ'da İYİ Parti ilçe binasından hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde İYİ Parti İlçe Başkanlığı binasına girerek hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da İYİ Parti İlçe Binası'ndan hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde İYİ Parti İlçe Binası'na girerek hırsızlık yapan şüpheli polis ekiplerinin çalışması sonrası yakalandı.

Elazığ'da İYİ Parti ilçe binasında hırsızlık

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde İYİ Parti ilçe binasına giren hırsız, bilgisayarı çaldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 'O 6'lı masanın altında üstünde tartışması olan terör partisi var. Oraya da kontenjan veriyorlar niye çünkü yarın öbür gün oy alacaklar'

İstanbul'da 45 bin kişiyi işe aldıklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, 'Bu rakamları Çalışma Bakanlığından aldım. Nasıl aldılar peki, durmadan bağırıyorlar ya ehliyet, liyakat diye öyle mi aldılar yok. Bunu da bir güzel itiraf ediyorlar. Yüzde 35 CHP'den kontenjan, mahalle temsilcilerinden başlıyorlar vermeye. İYİ Parti'ye yüzde 15 bir de adını söyleyemedikleri ortakları var utanıyorlar. Allah kimseye utanacak iş yaptırmasın. Utanıyorsanız yapmayın ortaklık kardeşim. O 6'lı masanın altında üstünde tartışması olan terör partisi var ya oraya da kontenjan veriyorlar niye çünkü yarın öbür gün oy alacaklar. Bu şekilde 45 bin kişiyi işe aldılar' dedi.

İstifacılar Yeni Parti mi Kuruyor?

Geçtiğimiz günlerde Ümit Özdağ’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için Mansur Yavaş’ı işaret etmesinden bir gün sonra İsmail Koncuk partisinden istifa etti. Koncuk, İYİ Parti'den ayrılan İsmail Ok ve Memleket Partisi'nden istifa eden Mehmet Ali Çelelebi ile beraber hareket ettiğini belirtirken; yeni parti hakkındaki soruya, “Bir şey diyemiyorum ama reddetmiyorum” şeklinde yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu Aday Olursa Akşener’in Tavrı Ne Olacak?

Cumhurbaşkanı adayı olarak her fırsatta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu işaret ve ima eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kılıçdaroğlu aday olursa nasıl tavır alırsınız?" sorusuna "Herkesin aday gösterdiği bir kişi reddedilir mi?" sözleri ile yanıt vererek ezber bozan bir açıklama yaptı.

İYİ Parti, sil baştan…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Başkanlık Divanı’nda kapsamlı bir değişikliğe giderek yapılanmayı yeniden oluşturdu.