Kılıçdaroğlu Haberleri

Kılıçdaroğlu Haberleri

Şehit annesi Aydemir: ''Selahattin Demirtaş inşallah içeriden çıkmasın''

Mardin'in Derik ilçesinde 8 yıl önce şehit olan Elazığlı Jandarma Uzman Çavuş Sezer Aydemir'in annesi Aynur Aydemir, Millet İttifakı'nın seçim vaatlerinden biri olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasına tepki gösterirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da sitem etti.

Av. Dinç, sokak sokak gezerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek topluyor

Arabulucu avukat Aziz Dinç, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, vatandaşların Recep Tayyip Erdoğan'a neden oy vermesi, Kemal Kılıçdaroğlu'na neden oy vermemesi gerektiği konusunda broşür hazırlattı. Av. Dinç, kentte sokak sokak gezip hazırladığı broşürleri vatandaşlara dağıtarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek topluyor.

Saadet Durulmuyor

Saadet Partisi ve Milli Görüş camiasının önemli isimlerinden ilyas Tongüç, Kılıçdaroğlu'na desteğini duyuran Saadet Yönetimine çok sert tepki gösterip Saadet Partililere seslendi.

Ak Parti’nin Projeci Yüzü

Türkiye 14 Mayısta seçime gidiyor. Bir buçuk yıldan beri yapılan görüşmelerin ardından Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayını belirledi ve Kılıçdaroğlu’nda karar kıldı.

CHP'li Erol: '6'lı Masanın illerde ortak aday çıkarma fikri oluşursa SP Genel Başkanı Karamollaoğlu Elazığ'dan aday gösterilmeli'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 6'lı Masada illerde ortak aday çıkarma fikri oluşursa SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Elazığ'dan aday gösterilmesi gerektiğini, bunu da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilettiklerini söyledi.

CHP'li Erol: ''Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili nitelik ve vasıfları Genel Başkanımızda görüyoruz''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli nitelik ve vasıfları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nda gördüklerini söyledi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın, değil misin'

Adaylık konusuna değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın, değil misin. Neden susuyorsun, niçin duruyorsun, neyi bekliyorsun' dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur'

CHP Genel Başkanının selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüştüğünü belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Eylemleriyle beslediği, fıtratıyla bilediği siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur. FETÖ'yü aklama sözü veren Kılıçdaroğlu'dur. Terörle mücadeleye karşı çıkan Kılıçdaroğlu'dur. Yalan üstüne yalan söyleyen Kılıçdaroğlu'dur. Bu Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır' dedi.

CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu'ndan Elazığ'a bakanlık sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde Elazığ'a bakanlık sözü verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Ankara'da oturduk, nutuklar attık 'bize oy verin' dedik'

Elazığ'da vatandaşlara seslenen ve öz eleştiri yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Ankara'da oturduk, nutuklar attık 'bize oy verin' dedik. Siz de vermediniz, haklısınız' dedi.

CHP grup toplantısını Elazığ'da yaptı

Elazığ'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin gurup toplantısına katıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Türkiye güçlü ve yaralarını saran bir ülke'

Elazığ'da okulun temel atma törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deprem oldu, insanlar hayatını kaybetti, binalar ve okullar yıkıldı. Ama Türkiye güçlü bir ülke. Türkiye yaralarını saran bir ülke dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Elazığ'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli programlara katılmak üzere Elazığ'a geldi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Elazığ Programı Belli Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin Gurup Toplantısını gerçekleştirmek ve İBB tarafından yaptırılacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temel atma törenine katılmak amacıyla ilimize gelecek.

Elazığ depreminin simge ismi Yüsra'nın eğitim masrafları karşılanacak

Elazığ'da 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin simgesi haline gelen Yüsra bebeğin eğitim masraflarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü tarafından karşılanacağı açıklandı.

Kılıçdaroğlu Aday Olursa Akşener’in Tavrı Ne Olacak?

Cumhurbaşkanı adayı olarak her fırsatta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu işaret ve ima eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kılıçdaroğlu aday olursa nasıl tavır alırsınız?" sorusuna "Herkesin aday gösterdiği bir kişi reddedilir mi?" sözleri ile yanıt vererek ezber bozan bir açıklama yaptı.