Millet Ittifakı Haberleri

Millet Ittifakı Haberleri

Şehit annesi Aydemir: ''Selahattin Demirtaş inşallah içeriden çıkmasın''

Mardin'in Derik ilçesinde 8 yıl önce şehit olan Elazığlı Jandarma Uzman Çavuş Sezer Aydemir'in annesi Aynur Aydemir, Millet İttifakı'nın seçim vaatlerinden biri olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasına tepki gösterirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da sitem etti.

Açıkkapı: 'Millet İttifakı ve batılı ülkeler, büyüyen ülkemizi aşağı çekmek istiyor'

AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Ejder Açıkkapı, Amerika ve birçok batılı ülkenin Millet İttifakıyla birlikte hareket ederek Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi sandıkta alaşağı etme gayretinde olduklarını belirterek, ''Milletimiz bu oyunu görüyor ve 14 Mayısta gereken cevabı sandıkta verecek'' dedi.

Açıkkapı: '14 Mayıs'ta tuzağa düşmeyeceğiz '

Millet ittifakının Amerika'nın uydusu gibi çalıştığını dile getiren AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ejder Açıkkapı, ' Diyorlar ki cumhurbaşkanımızı biz destekliyoruz, biz de oy vereceğiz, siz de cumhurbaşkanına oy verin ama milletvekillerine oy vermeyin. Bakın, bu yeni bir tuzak, tezgah ve senaryodur. 14 Mayıs'ta biz bu tuzağa düşmeyeceğiz' dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Açıkkapı: 'Millet İttifakı terör örgütleri tarafından kuşatılmış durumdadır'

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü, 26. Dönem Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Millet İttifakı'nın terör örgütleri tarafından kuşatıldığını söyledi.

''Ülkemizin kaybedecek zamanı yok''

Elazığ'da seçim çalışmalarını sürdüren Selahattin Özsoy, Millet İttifakının gündeminde siyasi pazarlık ve hırs olduğunu belirterek, Türkiye'nin kaybedecek zamanının olmadığını söyledi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Açıkkapı: ''Maalesef birçok terör örgütünün Millet İttifakı'na destek verdiklerini görüyoruz, bu acı bir şeydir''

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ejder Açıkkapı, birçok terör örgütünün Millet İttifakı'na destek verdiğini gördüklerini söyleyerek, ''Kandil destekli PKK terör örgütünün desteklediği, uzantısı HDP'nin dışarıdan bugüne kadar gizli saklı yürüttüğü ortaklığı, artık görüşme talepleri ile gündeme getirmeleri, sadece CHP ile değil görüşmelerinin Millet İttifakı ile olacağını ifade etmeleri manidardır. İYİ Parti'nin ve muhafazakar olduklarını iddia eden ortakların sessizliği de manidardır'' dedi.

Ak Parti’nin Projeci Yüzü

Türkiye 14 Mayısta seçime gidiyor. Bir buçuk yıldan beri yapılan görüşmelerin ardından Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayını belirledi ve Kılıçdaroğlu’nda karar kıldı.

Karamollaoğlu Kehaneti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolloğlu, 2023 seçimlerini Millet İttifakı'nın kazanacağını söyledi.

İnce'den Muhalefete Salvolar: ‘Seçimi kazansanız bile 11 aylık ömrünüz var’

Millet İttifakı'nın güçlendirilmiş parlamenter sistem diye millete yalan söylediğini belirten İnce, ittifakın 11 ay bile dayanamayacağını ileri sürdü.

Millet İttifakı’nın Adayı Haşim Kılıç mı?

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı Ankara kulislerinde konuşulmaya devam ediyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Bizim adayımız Manur Yavaş" diyerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ı göreve çağırması gündem yarattı.

6’lı Masadan ‘Konuşmama’ Kararı

Ankara'da şehit yakınları ve gazilerle iftar programında bir araya gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin soruya cevap verdi.

Kılıçdaroğlu Aday Olursa Akşener’in Tavrı Ne Olacak?

Cumhurbaşkanı adayı olarak her fırsatta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu işaret ve ima eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kılıçdaroğlu aday olursa nasıl tavır alırsınız?" sorusuna "Herkesin aday gösterdiği bir kişi reddedilir mi?" sözleri ile yanıt vererek ezber bozan bir açıklama yaptı.