Gündem

Gündem Haberleri

Kediye yem olmak istemeyen fare, ölü taklidi yaparak kurtuldu

Elazığ'da kediyle farenin kovalamacası cep telefonu kamerasına yansıdı. Fare, kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu.

Henüz 11 yaşında ama 7 Türkiye şampiyonluğu, 30 da madalyası var

Elazığ'da 5 yaşında yüzmeye başlayan 11 yaşındaki Zümra Avcı, 7 Türkiye birinciliği olmak üzere 30 madalya kazandı. Bir yandan okuluna giden ve diğer yandan da antrenmanlarına aralıksız devam eden Avcı'nın hedefi milli takıma girerek ülke adına dereceler elde etmek.

Elazığ'da yüzlerce kişi Filistin'e destek bir araya geldi

Elazığ'da yüzlerce kişi, Filistin'e destek için bir araya geldi.

İpek Yolu Gençlik Merkezinde 60 genç afet eğitimi alıyor

İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezinde, temel afet arama kurtarma ve ilk yardım eğitimleri ile birlikte teorik, uygulamalı ve tatbikat çalışmaları çerçevesinde 60 genç eğitim görüyor.

Ermeni Bella Ghazaryan Elazığ'da İslamiyet'i seçti

Ermenistan vatandaşı Bella Ghazaryan, Elazığ İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Elazığ'da anne sütünün önemine dikkat çekildi

Elazığ'da 1-7 Ekim Emzirme Haftası çerçevesinde Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde düzenlenen etkinlikte anne sütünün önemine dikkat çekildi.

Evin içerisindeki motosikletin hikayesini duyan şaşırıyor

Elazığ'da çalınan motosikletini 2 ay sonra bulan fakat şasi numarası spiralle kazındığı için kendisine ait olduğunu ispatlayamayan Rıfat Kerki çaresiz kaldı. Motosikletinin yediemin otoparkına çekilmesini kabul etmeyen ve evin içerisinde muhafaza eden Kerki, motosikletin resmi olarak kendisine teslim edilmesini bekliyor.

Depremzedelere yuva olan yurtlara öğrenciler yerleşmeye başladı

Elazığ'da bulunan 4'ü kız 3'ü erkek olmak üzere toplam 7 yurda öğrenciler yerleşmeye başladı. Kahramanmaraş merkezli depremde 5 bin aileye kucak açan yurtlarda, şimdilerde ise öğrencilerin yerleşme telaşı yaşanıyor.

Elazığ'da 'Dünya Yaşlılar Günü' kutlandı

Elazığ'da 'Dünya Yaşlılar Günü' nedeniyle Gazi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine yönelik program düzenlendi.

Evlenmek isteyen vatandaştan tebessüm ettiren açıklama: 'Ölüm rahattır, yalnızlık çok zor'

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde seyyar satıcılık yapan Mustafa Türkmen, evlenmek istediğini ve yalnızlığın çok zor olduğunu söyledi. O anlar tebessüm ettirdi.

Deprem korkusu 110 yıllık harabe evi restore ettirdi

Van'da 2011'de meydana gelen depremi ve daha sonra Elazığ ve Kahramanmaraş depremlerini yaşayan Van 100. Yıl Üniversitesi'nde görevli Doç. Dr. Gazel Ser, ailesinin yaşadığı Elazığ'da 110 yıllık tek katlı evi restore ettirip, burada yaşamaya başladı.

Üniversite öğrencileri, otogar ve havalimanında karşılandı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi üyeleri, kente gelen üniversite öğrencilerini havalimanı ve otogarda karşıladı.

Çobanın, keçilerini otlatırken gördüğü tavşanla sohbeti gülümsetti: ''Ne yapıyon hacı''

Elazığ'da keçilerini otlatan bir çoban, ağaçlık alana gizlenmiş tavşanı gördü. Çobanın yanına yaklaştığı tavşanla sohbeti izleyenleri gülümsetti.

Yatağa bağımlı Nurçin'e 'nefes' aldıracak destek

Duchenne Muscular Dystrophy miyopati hastalığıyla mücadele eden, kalbi iki kez durduktan sonra hayata sıkı sıkı tutunan, tek parmağıyla 3 kitap yazan Nurçin Arlı'ya solunum destek cihazı yardımı yapıldı.

Elazığ Belediyesi yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor

Sosyal Belediyecilik ilkesiyle hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi, yaşlı, kimsesiz ve engellilere yönelik ev tadilatı, ev temizliği, sıcak yemek ve çeşitli ihtiyaçlar çerçevesinde verdiği hizmetlerle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Girdiği dükkandan çıkmak istemeyen tilki, ölü taklidi yaptı

Elazığ merkezde bir işletmeye giren tilki, dükkan sahibini görünce ölü taklidi yaptı. Dükkandan çıkmak istemeyen tilki, uzun uğraşlar sonucu dükkanın dışına çıkarıldı.

Elazığ'da personele 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi anlatıldı

Elazığ İl Özel İdaresi'nde personele yönelik düzenlenen toplantıda En İyi Narkotik Polis Anne uygulaması anlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan temelini atmıştı, örnek daire tamamlandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Elazığ'da temeli atılan TOKİ konutlarının örnek dairesi tamamlandı.

Genç kuaförler, güzellik festivaline hazırlanıyor

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu ve Eurocup Türkiye işbirliği ile 31 Ekim 3 Kasım arasında Antalya'da gerçekleşecek 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivalini Elazığlı genç kuaförler dört gözle bekliyor.

Toplam 1149 haber.