Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ'da depremde hayatını kaybedenler saat 04.17'de anıldı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlar için Elazığ'da anma programı ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Elazığ Valisi Toraman, 'AFAD Başkanlığı tarafından yapılan toplam nakdi ödemeler yaklaşık 1 milyar liraya tekabül ediyor'

Elazığ Valisi Ömer Toraman, 6 Şubat 2023'de Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin yıldönümü arifesinde değerlendirme toplantısı yaparak depremden bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

ETSO Başkanı Alan: 'Rabbim bir kez daha deprem yaşatmasın'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı İdris Alan, 6 Şubat depreminin yıldönümü dolayısıyla değerlendirmelerde bulundu.

Deprem bölgesinin sosyal gelişimi için proje geliştirecek

Yasemin Açık Vakfı deprem bölgesinin sosyal gelişimi için proje geliştirecek.

Annesine karaciğeri ile 'can' oldu

Elazığ'da karaciğer yetmezliğinin son evresinde olan Ceylan Yılmaz, kızı Buse Yılmaz'dan gerçekleştirilen nakille hayata tutundu.

Cumhuriyetin 100. yılında yapımı tamamlanan okul, öğrencilerine kavuştu

Elazığ'da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Cumhuriyetin 100. yılına özel yapımı tamamlanan 100. Yıl Çaydaçıra Ortaokulu, öğrencilerine kavuştu. Ara tatilin ardından yeni okullarına kavuşan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

Dilencinin saatlik kazancı dudak uçuklattı

Elazığ'da zabıta ekiplerince dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Bir dilencinin sadece cuma namazı süresince 873 lira toplaması, görenleri hayretler içerisinde bıraktı.

Hırsızın eli kanser hastası yaşlı adamın ekmek teknesine uzandı

Elazığ'da vicdanları sızlatan hırsızlık olayında gırtlak kanseri Saim Yaşar'ın ekmek teknesi olan ayakkabı boya sandığı ve malzemeleri çalındı. Durumdan haberdar olan Rızaiye Gönül Elçileri Derneği üyeleri ise sandık, boya ve fırça alarak evinde ziyaret ettikleri Saim amcaya yeni malzemelerini teslim ederek biriken bakkal borcunu ödedi.

Asrın felaketinde evlerini kaybeden depremzedeler, yeni evlerine kavuşmaya çok yakın

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Elazığlı afetzedeler için yapımına başlanan TOKİ konutlarında çalışmalar hızla devam ederken, yapımı tamamlanan 324 konut hak sahiplerini bekliyor.

Down sendromlu çocuklar mutfağa girdi, hünerleri ile göz doldurdu

Elazığ'da özel bir işletme, down sendromlu çocukları farkındalık oluşturmak amacıyla mutfağa davet etti. Özel çocuklar, yaptıkları pizzalarla göz doldururken kendileri de unutulmaz bir gün yaşadı.

Çeşme musluğunu hırsızlardan demir korkulukla koruyorlar

Elazığ'da bulunan Karaçalı çeşmesinin hırsızlar tarafından çalınmaması için vatandaşlar ilginç bir yöntem buldu. Çeşme musluğu vatandaşlar tarafından yaptırılan demir korumalık ile muhafaza ediliyor.

Gönüllü 12 kadın geri dönüşümle dayanışma örneği gösteriyor

Elazığ'da bir araya gelen gönüllü kadınlar, geri dönüşüm malzemelerini sanata dönüştürerek ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor. Kendi ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra, toplumlarına hizmet etme amacı güden kadınlar, hem becerilerini geliştiriyor hem de çevreye duyarlı bir yaklaşım sergileyerek örnek bir projeye imza atıyor.

Başkan Şerifoğulları, Elazığ'a hizmet etmeye devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları, adaylık çalışmalarının yanı sıra projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Elazığ'da yeni yılın ilk kuzuları dünyaya geldi

Elazığ'da koyunların kuzulama döneminin başlamasıyla birlikte, yeni yılın ilk kuzuları da dünyaya gelmeye başladı.

Tarihi Harput Mahallesi'nde kayak keyfi

Elazığ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle, bin 200 rakımlı tarihi Harput Mahallesinde tekrar beyaz gelinliğini giydi. Kar altına kalan tarihi yapılar kartpostallık görüntüler oluştururken, bir vatandaş kayak yaptı. O anlar ilginç görüntüler oluşturdu.

Elazığ'da sabah namazı buluşması gerçekleştirildi

Elazığ İl Müftülüğü tarafından sabah namazı buluşmaları gerçekleştirildi.

FHGC'nin yeni başkanı Serkan Gürtürk oldu

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin (FHGC) başkanlığına Serkan Gürtürk seçildi.

Havalar soğudu, balığa olan rağbet arttı

Elazığ'da havaların soğumasıyla birlikte balığa olan ilgi arttı. En çok tercih edilen balıkların başında ise hamsi ve istavrit yer aldı.

Elazığ depreminin simgesi Yüsra ve ailesine Başkan Şerifoğulları sahip çıktı

Elazığ depreminde enkaz altında kalarak yaralanan depremin sembol isimlerinden olan Yüsra'nın annesi Ayşe Yıldız'ın, kızının eğitim masraflarının karşılanması çağrısına Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kayıtsız kalmadı. Başkan Şerifoğulları, depremzede aile ile bir araya gelerek bundan sonraki süreçte Yüsra'nın eğitim masraflarını karşılayacaklarını söyledi.

Toplam 1111 haber.