Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Kasapoğlu, Elazığ'da gençlerle bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Elazığ'da gençlerle bir araya geldi.

Ak Partili Başkan İstifa Etti

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, kalp rahatsızlığı nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İstifacılar Yeni Parti mi Kuruyor?

Geçtiğimiz günlerde Ümit Özdağ’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için Mansur Yavaş’ı işaret etmesinden bir gün sonra İsmail Koncuk partisinden istifa etti. Koncuk, İYİ Parti'den ayrılan İsmail Ok ve Memleket Partisi'nden istifa eden Mehmet Ali Çelelebi ile beraber hareket ettiğini belirtirken; yeni parti hakkındaki soruya, “Bir şey diyemiyorum ama reddetmiyorum” şeklinde yanıt verdi.

Millet İttifakı’nın Adayı Haşim Kılıç mı?

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı Ankara kulislerinde konuşulmaya devam ediyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Bizim adayımız Manur Yavaş" diyerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ı göreve çağırması gündem yarattı.

Gül, Yine Sahne Aldı

Türk siyaseti son dönemde oldukça hareketli günler geçiriyor.

Elazığ'da il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Elazığ'da Vali Dr. Ömer Toraman başkanlığında Nisan ayı il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Küçük: ‘Ekmek Bulamıyorlar Bergen Filmine Gidiyorlar’

Televizyon programlarında Ak Parti icraatlarını övmek isterken kamuoyunda büyük tepki toplayan ve parti üst yönetiminin de söylemlerinden rahatsızlık duyduğu Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük yeni bir gafa daha imza attı.

Dağ: ‘Ak Parti 2032’ye Kadar İktidar’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 'Yıl 2022 oldu, AK Parti hala iktidar. Bugünlerde de yine ömür biçmeye çalışıyorlar bir takım sıfatlar belirlemeye çalışıyorlar. Yıl 2032 olacak yine AK Parti iktidarda olacak' dedi.

Sancak’ın ‘Ak Parti ABD Desteğiyle İktidar Oldu’ Tartışmasına Perinçek de Dahil Oldu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ''Amerikan desteği ile iktidara geldik'' sözleriyle gündem olan Ethem Sancak'a destek verdi.

Ak Parti, İftarda Buluştu

Ak Parti teşkilatı ile İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullarının ev sahipliğinde iftarda bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu Aday Olursa Akşener’in Tavrı Ne Olacak?

Cumhurbaşkanı adayı olarak her fırsatta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu işaret ve ima eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kılıçdaroğlu aday olursa nasıl tavır alırsınız?" sorusuna "Herkesin aday gösterdiği bir kişi reddedilir mi?" sözleri ile yanıt vererek ezber bozan bir açıklama yaptı.

Ak Partili Encümen Üyeleri İstifa Etti

Elazığ Belediye Meclisinin nisan ayı toplantıları devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanı Özer: 'Son 19 yılda Türkiye'de eğitimde seferberlik ilan edildi'

Elazığ'da bir okulun açılışında konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Son 19 yılda eğitimde hakikaten Türkiye bir seferberlik dönemine tanıklık etti. 81 ilde tüm ilçelerimizde okul öncesi eğitiminden yükseköğretimine kadar vatandaşların çocukların eğitimine erişimini arttırmak için inanılmaz yatırımlar yapıldı. Tüm eğitim sistemindeki derslik sayısı 200-300 bin iken bugün 855 bin dersliğe yükseldi' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: '364 milyonluk mevcut yatırımlara ilave olarak 1 milyarlık yatırımı Elazığ'a kazandırmış olduk'

Elazığ'a dair müjdeler veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Dolasıyla il değerlendirme toplantısında 364 milyonluk mevcut yatırımlara ilave olarak 1 milyarlık yatırımı Elazığ'a kazandırmış olduk. Toplam 2022 yılı içerisinde bütçemizde 1.3 milyara çıkarmış olduk. Bu yatırımların tamamının Elazığ'ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer: '855 bin derslikte yüz yüze eğitime ara vermeden devam ediyoruz'

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, kararlı bir şekilde yüz yüze eğitime devam edildiğini söyleyerek, 'Eğitim sistemimizde bulunan 855 bin derslikte yüz yüze eğitime ara vermeden devam ediyoruz' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer, Elazığ'da kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir dizi ziyaret kapsamında Elazığ'a gelerek Bahçekapı İlkokulunun kütüphane açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Çanakkale bir duruş, diriliş ve yeniden ayağa kalkıştır'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Çanakkale tarihin sıradan bir notu değildir. Çanakkale bir duruş, diriliş ve yeniden ayağa kalkıştır. Onun üzerinden 107 yıl geçmiş, her yıl törenlerle de kutlanıyor' dedi.

Elazığ'ın Ankara Çıkarması

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Sermin Balık, Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ederek, şehrimizde yapılan ve yapılacak olan projeler hususunda değerlendirmelerde bulundular.

Toplam 292 haber.