Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Çadırcı: 'Çalışmalarımızın yapılması gençliğe hizmet noktasında ciddi bir adım olacaktır'

Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Çalışmalarımızın yapılması gençliğe hizmet noktasında ciddi bir adım olacaktır' dedi.

Erdoğan'dan Vekillere ‘Anlatamıyorsunuz’ Fırçası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partili milletvekilleriyle gruplar halinde görüşmelerini sürdürüyor. 

Erol: 'Devlet Olmadan Asla'

CHP Elazığ Milletvekilli Gürsel Erol, TBMM Genel Kurulunda 'Elazığ'da yaşanan sorunlara' ilişkin gündem dışı söz aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir: 'Biz değer siyaseti ile varız ve yine değer siyaseti ile var olacağız'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Biz değer siyaseti ile varız ve yine değer siyaseti ile var olacağız. Bundan sonra bundan önce olduğu gibi bu milletin, bize gösterdiği istikamete yürüyeceğiz. AK Parti sevdası bu milletin sevdasıdır dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: '28 Şubat darbesiyle milyonlarca insanın hayatı karartılmıştır'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 28 Şubat postmodern darbenin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, Bin yıl sürecek dedikleri 28 Şubat postmodern darbesiyle insanlar ayrımcı, ötekileştirilen insan haklarına aykırı uygulamalara maruz bırakılmış milyonlarca insanın hayatı karartılmıştır. Kadınlarımız ve genç kızlarımız ne yazık ki bu sürecin en mağdurlularından olmuştur' dedi.

28 Şubat mağduru olan Türkiye'nin ilk başörtülü Belediye Başkanı Fethiye Atlı o süreci anlattı

28 Şubat mağduru 7 yıllık Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Başörtü hiçbir zaman kaos olmadı, şu anda başörtümüzle hizmet ediyoruz. Hem bu dünyada hem de ahirette haklarımı helal etmeyeceğim. Belki timsah gözyaşları döküyor diyecekler ama sıkıntıları biz yaşadık' dedi.

Şartname taraf, ihale şeffaf!.. Neye yarar ki?

İlimiz Maden ilçesi sınırları içerisinde bulunan zengin maden kaynaklarının ETSO öncülüğünde kurulan 'Elazığ Girişim Gurubu' tarafından işletilmesi ile ilgili başlatılan süreç devam ederken, ilimiz milletvekilleri de bu konuda gerekli çalışmaları yapıyorlar.

Toplam 292 haber.