Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ gastronomisine 'engel' yok

Elazığ'da düzenlenen pasta yarışmasında engelli ve depremzede çocuklar doyasıya eğlendi. Tüm katılanların birinci seçildiği anlamlı yarışmada, çocuklar ödüllendirildi.

Filistin için bağışlar devam ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Özgür Filistin'in Yanındayız sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Eşi terk etti, kumasının çocuklarına sahip çıktı, barakada yaşama tutunmaya çalışıyor

Elazığ'da evlerinin bir kısmı yangında zarar gören ve aynı zamanda depremde hasar aldığı için içeri girmekten korkan Songül Erdemci, 2'si kumasından olan 6 çocukla, tarlaya kendi imkanlarıyla kurdukları barakada yaşam mücadelesi veriyor. Eşinin birkaç ayda bir uğrayıp çocukları gördüğünü belirten acılı anne, tüm zorluklara rağmen hayata tutunmaya çalışıyor.

Fırat Üniversitesinde 3 Aralık Dünya Engelliler günü sergisi

Fırat Üniversitesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla el işi sergisi açıldı.

Tribünde evlilik teklifi

Elazığspor-Hacettepe 1945 maçını tribünden takip eden Numan Oğuz, sevgilisi Çağla Özdoğan'a evlilik teklif etti ve evet cevabını aldı.

Başkan Şerifoğulları, ETSO Başkanı Alan ile bir araya geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı İdris Alan ile bir araya geldi.

Elazığ'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği

Elazığ'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde engellilere ve ailelerine yönelik etkinlik düzenlendi.

Başkan Fırat,'2023 yılında bir milyardan fazla engelli var'

2023 yılında dünya genelinde bir milyardan fazla engelli insan bulunduğu belirten Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, Unutmamalıyız ki her insan bir engelli adayıdır' dedi.

Yemek için aldıkları ekmeğin içerisinden ip çıktı

Elazığ'da bir vatandaş, aldığı ekmeğin içinden ip çıktığını görünce neye uğradığını şaşırdı.

İlk ve ortaokul öğrencilerinden, 'Sevgiye Engel Yok' etkinliği

Elazığ'da '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla ilk ve ortaokul öğrencileri, zihinsel ve bedensel engeli bulunan özel gereksinimli bireyleri ziyaret etti. Burada çeşitli etkinliklerin yapıldığı ziyarette öğrencilerin yazıp okudukları mektuplar duygulandırdı.

Elazığ'da engelli vatandaşın istihdam talebi

Elazığ'da ikamet eden 42 yaşındaki bedensel engelli Öztürk Kaya, yaşadığı zorlu yaşam koşullarını anlatarak, en büyük sorununun istihdam olduğuna dikkat çekti.

Sağ eli ve sol dizini kaybetti, yaşam sevincini kaybetmedi

Elazığ'da yaşayan 30 yaşındaki Hamza Yıldız, sanayide çalıştığı dönemlerde yüksek gerilim çarpması sonucu sağ elinin ön kol seviyesinden sol dizinin ise alt seviyesinden ampute oldu. Yaşadıklarına rağmen hayattan küsmeyen Yıldız, güler yüzü ile engelli kardeşlerine örnek olmaya devam ediyor.

Elazığ Halk Eğitim Merkezi'nden kan bağışına destek

Elazığ'da Halk Eğitim Merkezi, Türk Kızılay'ına kan bağışı desteğinde bulundu.

Elazığ'da öğrencilerden Filistin'e anlamlı destek

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Özgür Filistin'in yanındayız sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına, ilk ve ortaokul öğrencileri de biriktirdikleri harçlıklarla destek oldu.

Elazığ'da 'Vatan Ve Kahramanlık Buluşmaları' programı

Elazığ'da, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik 'Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları' programı düzenlendi.

Minik öğrenciler harçlıklarını Filistin'e bağışladı

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Özgür Filistin'in yanındayız sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına, ilkokul öğrencileri de biriktirdikleri harçlıklarla destek oldu.

Eşi öldü, kadın haliyle çay ocağının başına geçti

Elazığ'da yaklaşık 4 ay önce vefat eden kocasının 40 yıllık çay ocağını devretmeyip işleten Sultan Tatar (64), bir vefa örneği sergileyerek hem eşinin hatırasını yaşatıyor hem de geçimini sağlıyor.

Elazığ'da polisler örnek davranışları ile gönülleri fethetti

Elazığ'da iki polis memuru örnek davranışlarıyla gönülleri fethetti. Polislerden biri engelli vatandaşı yolun karşısına geçirirken, diğeri ise araçlar kaza yapmasın diye buz tutan yola toprak attı.

Elazığ'a acil iniş yapan Anadolujet yolcularının panik anları kameraya yansıdı

Ankara-Diyarbakır seferini yapan Anadolujet uçağı, yakıtı kritik seviyenin altına düşünce Elazığ Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı. Vatandaşların panik dolu anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Toplam 1124 haber.