Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ'a acil iniş yapan Anadolujet yolcularının panik anları kameraya yansıdı

Ankara-Diyarbakır seferini yapan Anadolujet uçağı, yakıtı kritik seviyenin altına düşünce Elazığ Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı. Vatandaşların panik dolu anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

'Kedinin fareyle oynadığı gibi oynamak' deyimi gerçek oldu

Elazığ'da, yakaladığı fareyle çılgınlar gibi oynayan kedinin o anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Aynı kedinin, yaklaşık bir ay önce de yemeğini paylaşmamak için iki köpeğe kafa tuttuğu görüntüler güvenlik kameralarına takılmıştı.

Elazığ'da su değirmeni, ilk günkü gibi buğday öğütmeye devam ediyor

Elazığ'ın Baskil ilçesinde bulunan asırlık su değirmeni, 3'üncü kuşak sahibi Halis Gürü sayesinde yörenin buğdayını una çevirmeye devam ediyor.

Tunceli Valisi Tekbıyıkoğlu: 'Kadın cinayetleri sayısı 2016 yılından beri sıfır'

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' etkinlikleri çerçevesinde yaptığı açıklamada, Kadın cinayetleri sayımız, 2016 yılından beri sıfır. Yine de şikayetleri hızlı bir şekilde değerlendiriliyor dedi.

Elazığ'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü etkinliği

Elazığ'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

400 liralık antifriz kullanmayan araç sahiplerini, 30 bin liralık masraf bekliyor

Elazığ'da uzmanı kış mevsiminde sürücüleri araçlarında antifriz kullanmaları konusunda uyararak, 400 liraya antifriz almaktan kaçanları 30 bin lira masraf beklediğini belirtti.

Elazığ'da parmağa sıkışan yüzüğü itfaiye ekipleri çıkardı

Elazığ'da bir kadının parmağına sıkışan yüzük, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı.

Elleri olmayan vatandaştan Gazze'ye destek imzası: ''İsrail yıkılacaksa senin bu imzanla yıkılacak''

Elazığ'da 73 Selamet Kuşağı Akıncıları Sivil İnisiyatif Grubu tarafından başlatılan ve İstanbul'da sürdürülen '7'den 77'ye Gazze için Ben de Varım' imza kampanyası duygu dolu anlara sahne oldu. Elleri olmayan vatandaşın attığı imza çevredeki vatandaşları duygulandırırken, imzayı alan görevli ''İsrail yıkılacaksa senin bu imzanla yıkılacak'' dedi.

Elazığ'da Gazze etkinliğine yoğun ilgi

Elazığ'da Gazze için düzenlenen hayır çarşısı etkinliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Çiçekçilerde '24 Kasım Öğretmenler Günü' mesaisi

Elazığ'da çiçekçilerde 24 Kasım Öğretmenler Günü mesaisi tüm yoğunluğuyla devam ederken, çiçekçiler siparişlere yetişmekte güçlük çekiyor.

Elazığ Emniyet Müdürü Karayel, öğrencileri ağırladı

Elazığ'da polis teşkilatını yakından tanımak ve yerinde görmek isteyen öğrenciler, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel'i ziyaret ederek birimleri gezdi.

Havaların soğumasıyla birlikte ıhlamura talep arttı

Havaların soğumasıyla birlikte gripten ve soğuk algınlığından korunmak isteyen vatandaşlar, aktarların yolunu tuttu. En çok tercih edilen ürünlerin başında ise bağışıklık sistemini güçlendiren ıhlamur ve kış çayı yer aldı.

Elazığ'dan umreye giden vatandaşlar dualarla uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla Elazığ'dan umreye giden vatandaşlar, dualarla uğurlandı.

Kadınlar amigurumi ile ekonomilerine katkı sağlıyor

Elazığ Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen amigurumi kursuna katılan kadınlar hem sosyalleşiyor hem de yaptıkları bez bebekleri satarak aile ekonomilerine katkı sağlıyor.

Bahçeye giren köpek, kaşla göz arasında tavuğu kaçırdı

Elazığ'da aç kalan sokak köpeğinin bir evin bahçesinde tavuğu kapıp kaçması, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Arama motorunda gördü: Belediye başkanı okula 'Messi' isminin verilmesi için harekete geçti

Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Üçocak beldesinde bir okulun isminin haritalarda 'Lionel Messi' olarak geçmesi büyük şaşkınlık oluşturdu. Belde Belediye Başkanı Yılmaz Yegül ise 1953 tarihinden beri okulun adının Üçocak İlkokulu olduğunu belirterek, Bir yanlışlık olmuş ama biz memnunuz böyle kalsın. Hatta isim değişikliği için kaymakamlık ve ilgili kurumlarla görüşeceğim. Messi Türkiye'ye gelirse buraya davet edeceğiz dedi.

Böyle Erdoğan sevgisi görülmedi, evini adeta müzeye çevirdi, yeğenine adını verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük hayranlık duyan Mustafa Ergün, yıllardır Erdoğan'ın fotoğraflarını topluyor. Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafları ile evini adeta müzeye çevirirken yeğeninin adını da Tayyip Erdoğan koydu.

Elazığlı çocuklardan Gazzeli akranları için dayanışma örneği

Elazığ'da bir grup çocuk, 'Temiz yürekler Kudüs için meydanda' sloganıyla İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'nde çocukların öldürmesini protesto etti. Tekbirler getirerek İsrail'i lanetleyen çocukların açıklamaları ve şiirleri yüreklere dokundu.

Müzikteki dijitalleşme ile birlikte bir devrin daha sonuna gelindi

Globalleşen dünyada teknolojinin giderek gelişmesi, müzikteki dijitalleşme ile birlikte sırasıyla taş plak, kaset ve CD'lere rağbeti azalttı. Elazığ'da Türk halk müziği sanatçısı Aygün Çam ise derlediği ve albüm haline getirdiği semahları, flash belleke atarak bu açıdan halk müziği tarihindeki geçiş dönemine öncülük etti.

Toplam 1125 haber.