Gündem

Gündem Haberleri

Plastik sandalyede yolculuk keyfi

Elazığ'da bir kişinin, sepetli motosiklete monte edilmiş plastik sandalyede yolculuk yaptığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kurumuş ağaç kökü ve dalları, sanata dönüşüyor

Elazığ'ın Palu ilçesinde yaşayan 46 yaşındaki Murat Bahçeci, çevreden topladığı kurumuş ağaç kökü ve dallarını sanat eserine dönüştürüyor.

Hem stres atıyor hem de meslek öğreniyorlar

Elazığ Halk Eğitim Merkezi tarafından sürdürülen Resim ve Seramik Kursu'na katılan vatandaşlar, bir yandan stres atarken bir yandan da meslek öğreniyor.

Temelini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın attığı deprem konutlarının yüzde 75'i tamamlandı

Elazığ'da, Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan kalıcı konutlarda çalışmaların yüzde 75'i tamamlanırken, konutların yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Dünyanın en havalı papağanı güzelliği ve fiyatıyla dikkat çekiyor

Elazığ'da güzelliği ve 75 bin liralık fiyatıyla dikkat çeken ' Dayı' lakaplı Macaw türü papağan, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Başkan Arslan 'Elazığ'a dil uzatmak kimsenin haddine değildir'

Gümüşhane Kelkitspor-Elazığspor maçında yaşanan olayları kınayan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, 'Elazığ'a dil uzatmak kimsenin haddine değildir' dedi.

Başkan Alan: ''Sefer sayıları arttırılmalıdır''

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Harput Bölge Temsil Kurulu Başkanı Cuma Gülnar, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Baysaş ve Bölge Temsilci Kurulu Uzmanı Müyesser Ünsaldı, ETSO Başkanı Alan'ı makamında ziyaret etti.

Otobüs şoförü, fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Elazığ'da belediye otobüs şoförü, fenalaşan yaşlı kadını güzergahını değiştirerek hastaneye yetiştirdi.

Kültürü dijitale taşıdı şimdi siparişlere yetişemiyor

Genç girişimci Başar Altunyuva, Halk Eğitim Merkezi'nde aldığı kurs sonrasında Elazığ kültürünü dijitale taşıyarak jüri onur özel ödülüne layık görüldü. Kupa ve fincanların bir tarafına Elazığ yöresine ait görsel, figür ve kelimeleri diğer tarafına ise QR kodu yerleştiren Altunyuva, şimdi siparişlere yetişmeye çalışıyor.

Yılanı gözüne kestiren kedi savaşın galibi oldu

Elazığ'ın Keban ilçesinde kedi, yolun ortasında gördüğü yılanla fare gibi oynadıktan sonra afiyetle yedi.

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları'ndan Filistin'e yardım etkinliği

Elazığ Fırat Üniversitesi Kadın Kolları tarafından Filistin'e destek için yardım etkinliği başlatıldı.

Elazığ Emniyet Müdürü Karayel ve eşi, şehit ailesiyle bir araya geldi

Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel ve eşi, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde şehit düşen Cihat Şahin'in ailesiyle bir araya geldi.

ASRİAD yönetimi, Başkan Şerifoğulları ile bir araya geldi

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şubesi Başkanlığı görevine getirilen Erkan Demir, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.

Elazığ'da Atatürk düzenlenen törenle anıldı

Elazığ'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında düzenlenen törenle anıldı.

Jandarmadan okul öncesi öğrencilerine trafik eğitimi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, okul öncesi öğrencilerine trafik eğitimi verdi.

Öğrencilerden 10 Kasım'da 'İzindeyiz' koreografisi

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde 200 öğrencinin 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle oluşturduğu sonsuzluk simgesi ve 'İzindeyiz' koreografisi büyük beğeni topladı.

Öğrenciler topladıkları harçlıkları Filistin'e gönderdi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Özgür Filistin'in yanındayız sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Elazığ TSO'dan noter talebi

Elazığ Ticaret ve Sanayi (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, güney çevreyolu mevkinde son dönemde artan nüfus ve Oto Galericiler Sitesinin aynı mevkinde bulunması sebebiyle yeni bir notere ihtiyaç duyulduğunu ve gerekli başvuruların yapıldığını açıkladı.

Vali Toraman, yapımı devam eden deprem konutlarını inceledi

Elazığ Valisi Ömer Toraman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen vatandaşlar için yapılan TOKİ konutlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Toplam 1125 haber.